fbpx

AUGMENTARE MAMARĂ
MARIRE SANI CU IMPLANTURI DE SILICON

Beneficii: vei avea sani in concordanta cu personalitatea si dorinta ta.
Motivatia: interventia chirurgicala ne schimba infatisarea corporala, motiv pentru care trebuie facuta pentru tine, conform astepatarilor tale si adaptata aspectului tau.
Se adreseaza pacientelor ce-si doresc:
• un aspect proportionat al bustului cu restul corpului,
• corectarea pierderilor de volum mamar postalaptare sau scaderi in greutate,
• corectarea unor asimetrii.

Capsula exterioara - poate fi neteda sau texturata.
Continutul poate fi solutie salina sau gel siliconic. Varietatea cu solutie salina este mai putin utilizata din cauza consistentei diferite fata de tesuturile mamare. Implanturile cu gel siliconic coeziv au avantajul de a simula mai fidel forma sanului, isi pastreaza forma in timp, iar in cazul exceptional al ruperii capsulei nu migreaza in organism.
• Implanturile sunt de 2 forme - rotunda si anatomica – si o gama larga de dimensiuni, indicatia formei si dimensiunii se face dupa consultul preoperator.
• Implantul ca dispozitiv medical poate rezista o viata, dar necesitatea inlocuirii lor poate aparea in special din cauza procesului de imbatranire umana. Deasemenea garantia oferita de producatori este una de 10 ani.

Abordul de augmentare poate fi:
inframamar printr-o incizie de 4-5 cm, perfect disimulata in santul inframamar
periareolar cu incizia camuflata in marginea areolei mamelonare.
Sutura inciziei se face cu fire rezorbabile care nu sunt vizibile la suprafaţa pielii şi nu necesită suprimare.
Pozitionarea implantului depinde de cantitatea si calitatea tesutului mamar si poate fi:
subglandular - cu beneficiul unui aspect natural si al unei recuperari mai rapide, dar cu dezavantajul unei ptoze mamare mai probabile in timp
submuscular sau dualplane - cu beneficiul unei rezultat mai durabil in timp, ptoza mamara mai redusa, vizibilitate redusa a implantului si o incidenţa scăzută a contractura capsulara mamare, dar cu dezavantajul unui disconfort postoperator de 2 saptamani, si posibila mobilizare in perioada eforturilor musculare

Recomandarile postoperatorii sunt :
• tratament cu antibiotice si analgezice 7 zile;
• evitarea mişcărilor ample ale braţelor în special în primele 7-14 zile.
• reluarea activitatii fizice normale la 2 saptamani dupa operatie si a eforturilor fizice intense( sala de sport) la 2 luni;
• purtarea bustierii peramanent timp de 2 luni si pana la 6 luni noaptea.
• masajul local pentru prevenirea contracţiei capsulare

CONSULT

In cadrul consultului preoperator in functie de parametrii individuali ai fiecarei paciente se stabileste forma, dimensiunea, abordul chirurgical si pozitionarea implantului Interventia chirurgicala impune un set de analize uzuale, EGK, precum si ecografie mamara sau mamografie pentru excluderea unei patologii mamare.

Întrebări frecvente:

Ce tip de anestezie se foloseste?
- De regula se face cu anestezie generala pentru a se asigura confortul si siguranta pacientei.
Cat de repede se vede rezultatul?
- Imediat postoperator se constata augmentarea, dar totodata sunt prezente un grad de inflamatie si edem local, astfel rezultatul final se vede cam la 2 luni, mai exact intre 2-6 luni.
Cat de dureroasa este perioada postoperatorie si cat dureaza durerea?
- Perioada de recuperarea dupa augmentarea mamara este una rapida, in general 7-14 zile si este insotita de un disconfort moderat resimtit sub forma unei febre musculare.
Augmentarea mamara amelioreaza ptoza mamara?
- Depinde de gradul de ptoza, frecvent este necesara asocierea liftingului mamar. In cazul unei ptoze importante doar augmentarea duce la rezultate nesatifacatoare.

Augmentarea mamara este cea mai solicitata procedura chirurgicala estetica.

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat