fbpx

DR. ADRIAN NICOLAE ALEXANDRU MD PhD

„DACĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE, INSPIRI ÎNCREDERE ALTORA.”

Johann W. von Goethe

DR. Adrian Alexandru este un medic primar care isi imparte cariera in patru ramuri diferite. Este medic chirurg plastician in cadrul Clinicii Eliade București, clinica specializata in Chirurgia Estetica; se ocupa de chirurgia reconstructiva in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti; este Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si tine cursuri in calitate de medic trainer pentru Croma Pharma’s.

Pasiunea pentru domeniu si dorinta lui de a transmite mai departe toate informatiile acumulate de-a lungul celor 18 ani de experienta il fac sa continue zi de zi. El crede ca scopul chirurgiei estetice este de a genera o stare de armonie intre pacient si aspectul sau. De aceea, Dr. Adrian Alexandru apeleaza intodeuna la o comunicare directa, clara, empatica intre el si pacient.

Experienta Profesionala

Doctorul Adrian Alexandru a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in anul 2000, a urmat specializarea in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Estetica, devenind medic specialist in 2008 si medic primar in 2013.

Activitatea privata, dedicata chirurgiei estetice si procedurilor de intinerire faciale, se desfasoara in Clinica Eliade, clinica specializata in Chirurgie Estetica.

Dr. Alexandru este membru al Clinicii de Chirurgie Plastica in cadrul Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti unde activitatea este concentrata pe aspectele reconstructive ale specialitatii.

Din 2007 ocupa postul de Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva.

Preocuparea constanta pentru chirurgia faciala au dus la elaborarea si sustinerea tezei de doctorat cu titlul “Reconstructia faciala post excizii tumorale”, obtinand titlul de Doctor in Știinte Medicale in 2015.

In perioada 2010-2012, dr. Adrian Alexandru a fost medic trainer in cadrul proiectului „Program International de Training in Dermato-Cosmetologie pentru medici romani” coordonator prof. Dr. Sorin Tiplica.

Din 2015 tine cursuri in calitate de medic trainer pentru Croma Pharma’s in cadrul workshopurilor hands-on despre Rejuvenare cu acid si hialuronic, terapia vampir, fire de rejuvenare si fire de lifting facial.

Cursurile de pregatire din tara si din strainatate, in domeniul chirurgiei plastice si al celei estetice, activitatea din chirurgia plastica reconstructiva si activitatea din chirurgia estetica au dus la conturarea unui nivel inalt de profesionalism, precum si la o permanenta perfectionare profesionala.

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat