fbpx

Wonderful Me!


NOU - Oferta Wonderful Me! Până la 1 ianuarie 2020, vezi oferta pentru toate procedurile de injectare.

E vorba despre tine. Despre cât de minunat poți arăta, despre câte poți face pentru tine. Și câte putem face NOI pentru tine. Este acel Wonderful Me! care trebuie să te ghideze în viață, cu iubire de sine și multă energie pozitivă. Vin Sărbătorile si Anul Nou – ocazii în care trebuie să arăți din plin că ai acest Wonderful Me!

Aceasta e oferta NOASTRĂ pentru VOI!

Oferta include:

Procedura

Winter Honey

Cu ajutorul acestei proceduri puteți avea luminozitate de culoarea mierii, în pragul iernii! Fără riduri de niciun fel. Procedura presupune tratamentul cu botox si acid hialuronic, în funcție de nevoie și tenul fiecărei persoane. Tratamentul este personalizat și este cel mai folosit tratament antiaging la nivel global. Pentru fiecare procedura veti primi cadou un peeling, PRP, o mezoterapie sau preţuri cu 20%-30% mai scăzute.
Este o intervenție rapidă, sigură și eficientă!

Oferta noastră în cadrul acestei proceduri este:

• Botox zonă frunte+ochi: la 3 zone botox primesti cadou un prp/mezoterapie/peeling, totul la preţul de 1350 lei. Preţ întreg 1750 lei.

• 1cc Acid Hialuronic costa 1350 lei si primesti cadou un PRP/mezzo/peeling.

• 2cc Acid Hialuronic costa 2200 lei in loc de 2700 lei si primesti cadou un peeling.

• Zonă obraji, pomeţi: la 2cc Acid Hialuronic primeşti cadou un peeling, totul la preţul de 2200 lei - Preţ întreg 3100 lei.

• Zonă buze, perioral: la 1cc Acid Hialuronic primeşti cadou un peeling, totul la preţul de 1350 lei - Preţ întreg 1750 lei, in funcţie de procedura aleasă. Pentru 2cc de AH preţul e 2200 lei.

• Zonă linie madibulară: la 2cc Acid Hialuronic primeşti cadou un peeling, totul la preţul de 2200 lei. Preţ întreg 3100 lei.

• Ridicare de sprâncene cu Acid Hialuronic. Cadou un peeling iar procedura diferă de la pacient la pacient.

Procedura

Procedura Take Me to The Moon

Cu această procedură te ducem …până la Lună, stele și dincolo, pe culmi! Oferindu-ți un chip care va sfida gravitația, prin intermediul intervențiilor non-chirurgicale cu fire resorbabile. Intervenții folosite atunci când se dorește atenuarea ridurilor sau a șanțurilor feței. Precum și atunci când se dorește obținerea unui efect de mini-lifting facial. În acest caz firele resorbabile sunt folosite pentru a combate efectele gravitatiei si “pentru a ridica fața”.

Oferta noastră în cadrul acestei proceduri este:

• Pentru interventia cu fire primești cadou un PRP, la un preţ stabilit dupa consultaţie in functie de necesitaţile tale

Procedura

Forever Queen&King

Această ofertă include o procedură des utilizată și dorită de către reginele și regii lumii artistice de la Hollywood si este personalizată in funcţie de caracteristicile morfologice ale fiecărei persoane.

Oferta noastră în cadrul acestei proceduri este:

• la 3cc Acid Hialuronic, botox etaj facial superior primeşti cadou un 1cc Acid Hialuronic şi un peeling, totul la preţul de 5000 lei.

Procedura

Sweet Vampire

Denumită colocvial “Terapia vampir”, procedura poartă numele științific de PRP (Plasma Rich Platelet). Este un tratament biologic inovativ, ce se bazează pe faptul că organismul uman are toate resursele pentru a se regenera. Procedura presupune recoltarea unei cantități mici de sânge(15ml), centrifugarea probei recoltate cu separarea plasmei, trombocitelor și a factorilor de creștere de restul componentelor sângelui. PRP-ul conține un număr crescut de trombocite și peste 60 de factori de creștere, care vor ajuta la regenerarea celulară si vor combate procesul de îmbătrânire. Procedura poate fi folosită în orice zone.

Oferta noastră în cadrul acestei proceduri este:

• pentru un PRP primeşti cadou un peeling, totul la preţul de 1200 de lei. Preţ întreg 1600 lei.

Ești pe mâini bune!

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat