fbpx

Acid hialuronic Facial:
Riduri, Volum, Marire buze

Procesul natural de imbatranire combinat cu alti factori, precum expunerea la soare si stresul zilnic duc la aparitia ridurilor si a pierderii conturului pe chipul nostru. Pentru a sterge aceste riduri fine sau santurile fetei si a redobandi volumul facial pierdut, se foloseste acidul hialuronic injectabil

Poluarea, stresul, soarele din timpul verii sau frigul din iarna favorizeaza ridurile de expresie și ia din vitalitatea tenului. De exemplu, chiar dacă, în general, corpul se simte în mare forma la 40 de ani, chipul poate avea de suferit. De aceea, în acest caz, sunt sugerate intervențiile nechirurgicale cu acid hialuronic.

Mulți oameni întreabă cum afectează chirurgia estetică interpretarea expresiilor faciale. Trebuie să știți că, pe măsură ce domeniul esteticii evoluează, conexiunea emoțională nu se află în pericol. Adică acel chip pe care vi-l doriți îmbunătățit va exprima și empatia pe care v-o doriți. În niciun caz nu este vorba despre pierderea vreunui teritoriu personal în cazul unei intervenții estetice, ci dimpotrivă. Nu se produce niciun fel de blocarea a expresiei emoției, nu se schimbă modul în care înțelegeți și simțiți emoția. Se schimbă doar aspectul vostru. Adică devine acela pe care vi-l doriți.

Ce este acidul hialuronic?

Aceasta substanta este naturala si se gaseste si in corpul nostru, iar ea ne ajuta sa ne mentinem vitalitatea tenului. Acidul hialuronic redă elasticitatea pielii și flexibilitatea.

Acidul hialuronic este folosit cu predilecție în etajele faciale mediu și inferior. Este  un produs temporar, perfect tolerat de organism, a cărui injectare poate fi făcută în mod repetat și cu rezultate predictibile.

Acidul hialuronic este un produs natural si bineinteles ca se resoarbe. Materialele actuale sunt făcute în așa fel încât resorbția să fie uniformă. Astfel, o asemenea interventie estetica aduce  mai aproape visul omenirii de a rămâne într-o perpetuă tinerețe. Prin adoptarea măsurilor de prevenție a îmbătrânirii premature și apelând la specialiști atunci când e nevoie de corectarea semnelor existente.

Beneficii ale acidului hialuronic

  • Diminuarea ridurilor fine si profunde
  • Remodelarea volumului facial pierdut, cu eliminarea aspectului de “fata prabusita”
  • Hidratarea pielii
  • Regenerare locala de colagen
  • Cresterea increderii in sine

Zone unde se poate introduce acidul hialuronic

O asemenea procedura nechirurgicala estetica poate presupune: injectare acid hialuronic buze (mărirea buzelor, inclusiv mărirea buzelor permanent), toxină botulinică pentru buze, umplerea ridurilor cu acid hialuronic, acid hialuronic pentru cearcane si desigur acid hialuronic pentru ten.

Acid hialuronic pentru volum facial

Cu ajutorul acidului hialuronic, în funcție de cum este prelucrat, se poate trata fata in intreagime. Exista mai multe feluri de acid hialuronic: acid hialuronic soft, foarte delicat, cu care se realizeză o hidratare, acid hialuronic mediu ca densitate - concentrație cu care umplu niște șanțuri ale feței și acidul hialuronic intens prelucrat, cu care se face volumizarea. 

Astfel, fiecare rid, fiecare șanț, fiecare pierdere de volum are acidul hialuronic cumva dedicat.

Acid hialuronic pentru marire buze

Cand auziti de injectare cu acid hialuronic, poate va ganditi la buze foarte voluminoase. Insa adevarul este ca pentru buzele subțiri, 1 ml de acid hialuronic poate face minuni.

Dupa injectare se obține volum, simetrie și, cel mai important, aspect foarte natural.

Această intervenție este recomandată și dacă se doreste corectarea unei scăpări a naturii, o lipsă de volum sau de simetrie sau dacă se dorește ca buzele să își recapete prospețimea, tinerețea și voluptatea.

Acid hialuronic pentru riduri

Prin injectarea acidului hialuronic subcutanat se reface instantaneu volumul pielii ceea ce determina reducerea ridurilor sau a cutelor faciale. 

Acidul hialuronic lucreaza foarte bine ridurile nazogeniene, riduri glabelare, riduri de la nivelul fruntii, riduril din jurul ochilor sau cele care apar deasupra buzei superioare.

Cum te pregatesti pentru injectiile cu acid hialuronic

Ca si recomandari speciale, inainte de interventie se recomanda incetarea administrarii de antioagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. De asemenea, daca exista patologia de herpex simplex se administreaza tratament preventiv cu cateva zile inainte.

Care este procedura de injectare cu acid hialuronic

Injectarea se face sub anestezie locala (injectabila sau topica), rezultatele injectarii fiind vizibile imediat, iar durata efectului variaza in functie de cantitatea injectata si zona tratata, intre 6 luni si 2 ani. Pregatirea pentru injectiile cu acid hialuronic variaza, in functie de reactivitatea persoanei.

Cum te recuperezi dupa injectarea cu acid hialuronic

Dupa procedura se evita exercitiile solicitante, expunerea la temperaturi extreme si consumul de alcool.

Metabolizarea acidului hialuronic are loc lent in timp, fara a determina modificari faciale subite, iar in locul injectarii ramane colagenul sintetizat. Mare atenție: fără aplicații de farduri sau alte creme, pentru a elimina riscul infecțiilor. Se adaugă acestor contraindicații și masajul intens al feței.

Cu acidul hialuronic se face hidratarea fetei mai bine si mai intens decat se face cu orice alta crema!

Cât costă procedurile de injectare cu acid hialuronic

Exemple

 

Pret Acid hialuronic - riduri faciale, buze

1350 lei/ 1 ml

Pret Acid hialuronic - corectia cercanelor

1350 lei/ 1 ml

Pret Acid hialuronic - refacere volumetrie pometi/fata

2500 lei/ 2 ml

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat