fbpx

Procesul natural de imbatranire combinat cu alti factori, precum expunerea la soare si stresul zilnic duc la aparitia ridurilor si a pierderii conturului pe chipul nostru. Pentru a sterge aceste riduri fine sau santurile fetei si a redobandi volumul facial pierdut, se foloseste acidul hialuronic injectabil

Poluarea, stresul, soarele din timpul verii sau frigul din iarna favorizeaza ridurile de expresie și ia din vitalitatea tenului. De exemplu, chiar dacă, în general, corpul se simte în mare forma la 40 de ani, chipul poate avea de suferit. De aceea, în acest caz, sunt sugerate intervențiile nechirurgicale cu acid hialuronic.

Mulți oameni întreabă cum afectează chirurgia estetică interpretarea expresiilor faciale. Trebuie să știți că, pe măsură ce domeniul esteticii evoluează, conexiunea emoțională nu se află în pericol. Adică acel chip pe care vi-l doriți îmbunătățit va exprima și empatia pe care v-o doriți. În niciun caz nu este vorba despre pierderea vreunui teritoriu personal în cazul unei intervenții estetice, ci dimpotrivă. Nu se produce niciun fel de blocarea a expresiei emoției, nu se schimbă modul în care înțelegeți și simțiți emoția. Se schimbă doar aspectul vostru. Adică devine acela pe care vi-l doriți.

Zone unde se poate introduce acidul hialuronic

O asemenea procedura nechirurgicala estetica poate presupune: injectare acid hialuronic buze (mărirea buzelor, inclusiv mărirea buzelor permanent), toxină botulinică pentru buzeumplerea ridurilor cu acid hialuronicacid hialuronic pentru cearcane si desigur acid hialuronic pentru ten.

Acid hialuronic pentru volum facial

Cu ajutorul acidului hialuronic, în funcție de cum este prelucrat, se poate trata fata in intreagime. Exista mai multe feluri de acid hialuronic: acid hialuronic soft, foarte delicat, cu care se realizeză o hidratare, acid hialuronic mediu ca densitate - concentrație cu care umplu niște șanțuri ale feței și acidul hialuronic intens prelucrat, cu care se face volumizarea.

Astfel, fiecare rid, fiecare șanț, fiecare pierdere de volum are acidul hialuronic cumva dedicat.

Acid hialuronic pentru riduri

Prin injectarea acidului hialuronic subcutanat se reface instantaneu volumul pielii ceea ce determina reducerea ridurilor sau a cutelor faciale. 

Acidul hialuronic lucreaza foarte bine ridurile nazogeniene, riduri glabelare, riduri de la nivelul fruntii, riduril din jurul ochilor sau cele care apar deasupra buzei superioare.

Acid hialuronic pentru marire buze

Cand auziti de injectare cu acid hialuronic, poate va ganditi la buze foarte voluminoase. Insa adevarul este ca pentru buzele subțiri, 1 ml de acid hialuronic poate face minuni.

Dupa injectare se obține volum, simetrie și, cel mai important, aspect foarte natural.

Această intervenție este recomandată și dacă se doreste corectarea unei scăpări a naturii, o lipsă de volum sau de simetrie sau dacă se dorește ca buzele să își recapete prospețimea, tinerețea și voluptatea.

Cum te pregatesti pentru injectiile cu acid hialuronic

Ca si recomandari speciale, inainte de interventie se recomanda incetarea administrarii de antioagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. De asemenea, daca exista patologia de herpex simplex se administreaza tratament preventiv cu cateva zile inainte.

TOP