fbpx

Liposuctie: Operatia de eliminare a grasimii

Multora dintre noi, in pofida unui regim de viata sanatos, ni se intampla sa acumulam depozite localizate de grasime inestetice refractare la orice dieta sau exercitiu fizic. Cauza acestor situatii neplacute, a depozitelor de grasime refractare la dieta si exercitii fizice este pedispozitia genetica, adica oricat am incerca sa le eliminam sansele ne sunt potrivnice.

Tocmai de aceea liposuctia sau lipoaspiratia reprezinta o metoda de remodelare corporala eficienta. Atenție însă: nu ne putem aștepta ca o asemenea intervenție de chirurgie estetică să funcționeze ca un tratament al obezitatii.

În cadrul unei asemenea intervenții chirurgicale este importantă calitatea tegumentara. Pentru ca odata eliminata grasimea ne dorim ca tegumentul sa se muleze pe noua forma. În cazul de față, Lipolife laser 3G reprezinta soluția completa pentru lipoaspirație, intinerire tegumentara și grefarea de grasime.

Ce este Liposuctia?

Liposuctia reprezinta corectarea depozitelor persistente de grasime din mai multe zone ale corpului, incluzand: coapse, brate, gat, solduri, mijloc, spate, genunchi intern, piept, obraji, barbie, gambe si glezne. Pacienții ideali ai acestui tip de intervenție chirurgicală estetică sunt cei cu greutatea cvasinormala cu piele sanatoasa elastica lipsita de vergeturi, cu un regim alimentar echilibrat si o greutate stabile, nefumatori si fara boli asociate ca diabetul sau tulburari de coagulare.

In ce consta operatia de Liposuctie

O asemenea operatie dureaza 1-3 ore, in functie de numarul de zone tratate, dupa cum urmeaza: 

  • se desfasoara sub anestezie locala sau generala, in functie de dimensiunea suprafatei si de cantitatea de grasime ce se doreste a fi aspirata,
  • zona aspirata va fi infiltrata cu solutie Klein, ce favorizeaza aspiratia, dar are si rol anestezic si in diminuarea sangerarii
  • prin microincizii la nivelul zonelor interesate se introduc canule de lipoaspiratie, iar aspirarea grasimii se face fie printr-un aspirator chirurgical, fie prin seringi, functie de zona. Dimensiunile mici ale inciziilor(0,5 cm) permit o vindecare foarte buna cu cicatrici discrete.
  • cantitatea de grasime lipoaspirata poate varia in functie de necesitati, dar e recomandat a nu se depasi volumul de 4 litri. Sunt de dorit a se face etape succesive de lipoaspiratie decat sa ne expunem unor riscuri majore.
  • spitalizarea este de 24 ore; in urma interventiei se administreaza antibiotice si calmante timp de 7 zile.
  • durerea postoperatorie se exprima sub forma unei febre musculare persistente, dar care cedeaza cu medicatie adecvata.
  • postoperator se va purta un corset elastic timp de 6 saptamani menit sa comprime zona lipoaspirata si sa faciliteze un rezultat ideal.

LIPOLIFE- LIPOASPIRATIE LASER

Lipolife laser 3G este soluția completa pentru lipoaspirație, intinerire tegumentara și grefarea de grasime.

SAFE - designul canulei laser asigura efectul de separare eficientă a grăsimii FARA riscul de a arde pielea, prezent la alte tipuri de lipolaser

SKIN TIGHTENING - excesul de piele dispare dupa laserul Lipolife

RECUPERARE RAPIDA - intoarcerea la activitati zilnice imediata

LOCAL - fara internare si fara riscurile anesteziei generale

Beneficii Liposuctie

Reducerea tesutului adipos tintit in zonele care ne deranjeaza, intinderea pielii si redarea finetii, (steregerea urmelor de celulita) diminuarea considerabila a metabolismului si stimularea procesului de slabit.

Remodelarea corporala este un procedeu de durata, rezultatele finale ale interventiei se vad progresiv, odata cu disparitia edemului si asezarea pielii.

Tipuri de liposuctii:

Liposuctie abdomen, coapse, solduri

Liposuctie faciala (obraji, gat si barbie)

Liposuctie picioare (genunchi intern, gambe si glezne)

Liposuctie corporala (brate, mijloc si spate)

Recuperare dupa Liposuctie

- in cazul anesteziei locale recuperarea este imediata, in cazul anesteziei generale recuperarea fiind în 3-7 zile.

- durere ușoară 2-3 zile ( mai puțin traumatica)

- vanatai si edem reduse si rapid remisibile, sub 7 zile

Rezultatele se vad imediat, dar rezultatul final la 2-3 luni cand tot ce inseamna edem local si epurarea grasimii din zona tratata se incheie. Dupa operatie parte din grasimea ramasa este distrusa si nevibila, aceasta o elimina organismul de la sine, de aceea rezultatul final se apreciaza la 2-3 luni.

Dupa operatie, de la 3 saptamani postoperator, este indicat sa faceti masaje corporale pentru a asigura un rezultat uniform al lipoaspiratiei.

Important

Cat timp pastram aceeasi greutate corporala atat de mult se mentin si rezultatele lipoaspirartiei. La varsta adulta ne ingrasam prin marirea celulelor grasoase existente nu generam noi celule grasoase.

Pacienții ideali ai acestui tip de intervenție chirurgicală estetică sunt cei cu greutatea cvasinormala cu piele sanatoasa elastica lipsita de vergeturi, cu un regim alimentar echilibrat si o greutate stabile, nefumatori si fara boli asociate ca diabetul sau tulburari de coagulare.

Costuri

Preț lipoaspiratie 1 zonă      2000 euro

Preț lipoaspiratie a doua zona 700 euro

Lipoaspirația laser cu anestezie locală: 

Abdomen superior sau abdomen inferior 1500 euro

Șolduri 1500 euro

Aripioare 1500 euro

Lipoaspirația laser cu anestezie generala: 

Abdomen complet 2500 euro

Anestezia generală este inclusă în preț

Coapse 2500 euro

Anestezia generală este inclusă în preț

Opțiuni - Lipoaspirația laser

Anestezie generală

anestezie locală +700 euro

A doua zonă de lipoaspirație +700 euro

A treia zonă de lipoaspirație +500 euro

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat