fbpx

Tipuri de liposuctii:

Despre liposuctie

Multora dintre noi, in pofida unui regim de viata sanatos, ni se intampla sa acumulam depozite localizate de grasime inestetice refractare la orice dieta sau exercitiu fizic. Cauza acestor situatii neplacute, a depozitelor de grasime refractare la dieta si exercitii fizice este pedispozitia genetica, adica oricat am incerca sa le eliminam sansele ne sunt potrivnice.

Tocmai de aceea liposuctia sau lipoaspiratia reprezinta o metoda de remodelare corporala eficienta. Atenție însă: nu ne putem aștepta ca o asemenea intervenție de chirurgie estetică să funcționeze ca un tratament al obezitatii.

În cadrul unei asemenea intervenții chirurgicale este importantă calitatea tegumentara. Pentru ca odata eliminata grasimea ne dorim ca tegumentul sa se muleze pe noua forma. În cazul de față, Lipolife laser 3G reprezinta soluția completa pentru lipoaspirație, intinerire tegumentara și grefarea de grasime.

Tipuri liposuctie dupa zona

Liposuctie abdomen, coapse, solduri

Liposuctie faciala (obraji, gat si barbie)

Liposuctie picioare (genunchi intern, gambe si glezne)

Liposuctie corporala (brate, mijloc si spate)

Recuperare dupa Liposuctie

- in cazul anesteziei locale recuperarea este imediata, in cazul anesteziei generale recuperarea fiind în 3-7 zile.

- durere ușoară 2-3 zile ( mai puțin traumatica)

- vanatai si edem reduse si rapid remisibile, sub 7 zile

Rezultatele se vad imediat, dar rezultatul final la 2-3 luni cand tot ce inseamna edem local si epurarea grasimii din zona tratata se incheie. Dupa operatie parte din grasimea ramasa este distrusa si nevibila, aceasta o elimina organismul de la sine, de aceea rezultatul final se apreciaza la 2-3 luni.

Dupa operatie, de la 3 saptamani postoperator, este indicat sa faceti masaje corporale pentru a asigura un rezultat uniform al lipoaspiratiei.

Important

Cat timp pastram aceeasi greutate corporala atat de mult se mentin si rezultatele lipoaspirartiei. La varsta adulta ne ingrasam prin marirea celulelor grasoase existente nu generam noi celule grasoase.

Pacienții ideali ai acestui tip de intervenție chirurgicală estetică sunt cei cu greutatea cvasinormala cu piele sanatoasa elastica lipsita de vergeturi, cu un regim alimentar echilibrat si o greutate stabile, nefumatori si fara boli asociate ca diabetul sau tulburari de coagulare.

TOP
WhatsApp chat
0723 515 066