fbpx

PROCEDURI NECHIRURGICALE

„VIITORUL APARȚINE CELOR CE CRED ÎN FRUMUSEȚEA VISELOR LOR”

Eleanor Roosevelt

Nu exista etalon de frumusete si de tinerete, in afara de cel care si-l impune fiecare. Daca ai nemultumiri mici sau mari legate de aspectul tenului, eu sunt aici si iti stau la dispozitie cu informatii. Tot ce imi doresc este sa te ghidez catre o decizie responsabila si asumata.

Inainte de orice decizie, este nevoie sa facem o evaluare faciala completa. De ce? Pentru ca fiecare rid sau sant facial are mai multe solutii posibile si mai multe tratamente. Iar printr-o analiza a tegumentului facial, a anatomiei, a functiei muschilor si a partilor moi faciale, eu pot alege cel mai eficient si potrivit tratament pentru tine.

Inainte de toate este bine sa stii ca in cadrul procesului de imbatranire, tegumentul isi pierde calitatile iar volumul facial se diminueaza. De aceea, pentru a ajuta tenul sa-si recapete vitalitatea si elasticitatea pot recomanda mai multe interventii nechirurgicale. Te invit sa citesti despre fiecare in parte.

01.

TOXINA BOTULINICĂ

I se mai spune si tratmentul din “pauza de cafea", fiind o interventie rapida, sigura si eficienta in stergerea ridurilor.

02.

ACIDUL HIALURONIC

Aceasta substanta este naturala si se gaseste si in corpul nostru, ea ne ajuta sa ne mentinem vitalitatea tenului.

03.

FIRE DE REJUVENARE

Interventiile cu fire resorbabile se fac cand ne dorim sa atenuam ridurile sau santurile si atunci cand dorim sa obtinem un efect de mini-lifting facial.

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat