fbpx

TERAPIA VAMPIR

Terapia Vampir

Ce este Terapia Vampir?

Terapia vampir este un tratament biologic inovativ, ce se bazeaza pe faptul ca organismul nostru poseda toata resursele pentru a se regenera. Procedura presupune recoltarea unei cantitati mici de sange(15ml), centrifugarea probei recoltate cu separarea plasmei, trombocitelor si a factorilor de crestere de restul componentelor sangelui.

Este esentiala utilizarea unui echipament performant de centrifugare, configurat specific, pentru ca viabilitatea elementelor separate sa fie asigurata. Tratamentul Terapia Vampir contine un numar crescut de trombocite si peste 60 de factori de crestere care vor ajuta regenerarea celulara si vor combate procesul de imbatranire.

Ce putem trata cu terapia vampir?

Tratamentul Terapia Vampir poate fi folosit in orice zona, si mai ales in zone mai sensibile, cum este zona periorbitala:

Regiunea frontala, ridurile orizontale
Regiunea periorbitala- cearcanele, regiunea laterala
Pometii. Obrajii
Orice rid de la nivelul fetei, gatului, decolteului
Scalp, Maini
Orice cicatrice cu evolutie lenta de vindecare
Orice zona ce necesita revitalizare.

Care este locul tratamentului Terapia Vampir intre procedurile estetice?

Dupa acest procedeu tegumentul isi va recapata vitalitatea, va arata la fel de fresh ca dupa un tratament de intinerire cu laserul, un peeling facial sau dupa dermabrazia. Pentru ca acestea au la baza aceleasi principiu, regenerare tegumentara. Diferenta consta in faptul ca e 100% natural si self, al nostru pentru noi. Nota cea mai importanta a acestui tratament este legata de consecventa: tegumentul isi va recapata aspectul pierdut sau va imbatrani mai lent, in masura in care urmam tot tratamentul - adica fie 3 sedinte la 2-3 saptamani si ulterior la 6 luni, fie sedinte de injectare la 2-3 luni.

Tratament cu grasime proprie

Un alt tip de tratament nechirurgical este cel cu grasime proprie. Se recolteaza grasime din zonele cu exces adipos, se trece printr-un proces in care este centrifugata si apoi este injectata in zonele care nu mai au volum. Efectele se vad imediat, dar cele finale se evalueaza la 2-4 saptamani, fiind necesare retusuri in vederea obtinerii simetriei, efectul fiind permanent.

Target - depresiunile faciale, pierderea de volum faciala

Mecanism de actiune - umplerea faciala

TOP Call Now Button0723 515 066
WhatsApp chat